KSM UNG

KSM UNG – vill du vara med och påverka våra läger på Hjälmargården? HAR du idéer och vill vara med och utveckla våra läger så att de blir ännu bättre? DÅ ska du bli medlem i KSM Ung. KSM ung är Kristen Samverkan i Mellansveriges ungdomsförening vars uppdrag är att planera och genomföra bl.a. Smajl, Chili och XL.
Hur blir man medlem? Genom att kryssa i medlemskap när man anmäler sig till ett av våra läger.
Medlemsskapet är gratis!
Julia-Wellstam

Vad är KSM UNG?

KSM-ung vill vara med och bygga Guds Rike och forma barn och unga till stolthet över sin tro, sitt arv och sin tradition. I allt vi gör vill vi ge impulser, verktyg och exempel till efterföljelse av Jesus Kristus! Genom bildandet av KSM-ung vill vi ge barn och tonåringar (lägerdeltagarna) ökad möjlighet att påverka verksamheten. Det ger oss också möjlighet att söka statliga bidrag till verksamheten.

Julia Wellstam - Lägerpastor

KSM UNG arbetar för bättre läger:

KSM-ung (Kristen samverkan/Hjälmargården ung) bildades december 2007 för att skapa ett större ägandeskap och engagemang för våra läger.

Bli medlem!

Du som är mellan 6-25 år är välkommen att bli medlem i KSM-ung. Genom ditt medlemskap får du möjlighet att påverka hur och vad KSM-ung ska göra. Ditt medlemskap gör också att vi kan få mer statliga bidrag. Dessa pengar kommer sen i sin tur användas för att subventionera lägerkostnader (se KSM Ungs lägerfond), större inköp, ledardagar m.m. Det kostar inget att vara medlem i KSM-ung, och valet är fritt i samband med din anmälan till våra läger.

KSM UNGs styrelse:

Styrelsen väljs på det årliga årsmötet vecka 8. 2024 består styrelsen av:
Ordförande: Julia Wellstam, Örebro, Vice Ordförande: Jonathan Rogers, Örebro, Kassör: Gabriel Spännar, Örebro.
Övriga styrelseledamöter är: Maria Hedlund Stockholm,  Josefine Edlund Arboga, Kristin Johansson Stora Mellösa, Benjamin Boman Mullhyttan, Hanna Klint, Örebro, David Wellstam Örebro och Julia Alnemo Stora Mellösa

Lägertjejer

Välkomna till årsmöte 2024!

KSM Ung välkomnar alla sina medlemmar till årsmöte.

Torsdag 22 februari kl 12:30-13:15

Man kan delta i mötet genom att komma ut till gården eller via länk.

Kod till mötet och årsmöteshandlingar är densamma och finns på e-postinbjudan till medlemmar som kom ut i januari.

Länk till mötet:

https://us02web.zoom.us/j/83744653126?pwd=Vmp5SmVPUFU1eDdNd3VrdGxObzJWdz09

Mötes-ID: 837 4465 3126

Länk till årsmöteshandlingar: https://drive.google.com/file/d/17DdG-rRTQrSgxXKAqiIluvjC3zP3n4JD/view?usp=drive_link

Balansrapport:
https://drive.google.com/file/d/1bm_TbmxwkTmRwdpwwQmDFIJOdTgo-kYH/view?usp=drive_link

Resultatrapport:
https://drive.google.com/file/d/1WX3lpSKIG6UtpLcNkPvT6MPgemwPrnNK/view?usp=drive_link

Budget:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Sc2vy5or9Qi2YgCQryM4pTdDyF5tFZGWugXBKqQ5y6k/edit?usp=drive_link

Har du frågor? Maila julia.wellstam@hjalmargarden.se

Välkomna!

Hjälmargårdens läger och GDPR

Vi tycker att det är viktigt att hantera dina personuppgifter på ett seriöst och proffesionellt sätt. Här kan du läsa mer om vad dina uppgifter används till, hur länge de lagras och till vilka de delas.

Personuppgiftspolicy

Mer om KSM UNG

KSM-ung är en lokalavdelning inom EFK UNGs Bidragsspår. Medlemskapet behöver förnyas varje år. KSM-ungs huvudsakliga uppgift är att i samarbete med Kristen samverkan Mellansverige (Hjälmargården) arrangera läger för barn och tonåringar samt stötta församlingars barn och ungdomsverksamhet. KSM-ung vill vara med och bygga Guds Rike och forma barn och unga till stolthet över sin tro, sitt arv och sin tradition. I allt vi gör vill vi ge impulser, verktyg och exempel till efterföljelse av Jesus Kristus! Genom bildandet av KSM-ung vill vi ge barn och tonåringar (lägerdeltagarna) ökad möjlighet att påverka verksamheten. Vår förening är medlem i riksorganisationen Evangeliska Frikyrkans Ungdoms Bidragsspår (EFK UNG). Riksorganisationen EFK UNGs Bidragsspår behöver ta del av personuppgifterna för att kunna söka statsbidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). Dessa uppgifter hanteras enbart av ansvarig för Bidragsspåret inom EFK UNG samt en revisor. Uppgifterna lagras i tre år med anledning av myndigheters rätt att revidera uppgifterna. Till myndigheter lämnas bara avidentifierade uppgifter, aldrig personuppgifter. Vill du veta med är du välkommen in på Hjälmargårdens hemsida.

Våra läger arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda!

Vi samarbetar med Bilda för att arrangera våra läger på Hjälmargården. Här kan du läsa mer om vad Bilda gör!

Läs mer om Bilda

Vill ni veta mer eller har vi glömt någonting?

Oavsett får ni gärna höra av dig till oss, så berättar vi mer och hjälper er att genomföra era läger.