Anmälan till Sommar Chili/XL 2019

Lägerstart: 2019-07-30
Slut: 2019-08-04

Start: tisdag 30/7 med inscheskning kl 12:30-15:00
Slut: söndag 4/8 ca kl 12:30

Ålder: för dig som ska börja 7:an och uppåt

XL är för dig som ska börja gymnasiet och uppåt. Då finns det några extra aktiviteter och undervisning som är anpassad för dig som är lite äldre.

Pris: Tält eller husvagn: 1210 kr. Inne: 1440 kr.
Avgiften betalas till den församling du åker med. Glöm inte att först kolla med en ledare att det är ok att du anmäler dig!

Festkvällens tema: ”I sagornas värld”. Klä ut dig till äpplet från Snövit eller kom som en av de tre grisarna. Endast fantasin kan sätta gränser! : )

Medlem i KSM UNG?

KSM-ung är en lokalavdelning inom EFK UNGs Bidragsspår. Medlemskapet behöver förnyas varje år.

KSM-ungs huvudsakliga uppgift är att i samarbete med Kristen samverkan Mellansverige (Hjälmargården) arrangera läger för barn och tonåringar samt stötta församlingars barn och ungdomsverksamhet. KSM-ung vill vara med och bygga Guds Rike och forma barn och unga till stolthet över sin tro, sitt arv och sin tradition. I allt vi gör vill vi ge impulser, verktyg och exempel till efterföljelse av Jesus Kristus! Genom bildandet av KSM-ung vill vi ge barn och tonåringar (lägerdeltagarna) ökad möjlighet att påverka verksamheten.

Vår förening är medlem i riksorganisationen Evangeliska Frikyrkans Ungdoms Bidragsspår (EFK UNG). Riksorganisationen EFK UNGs Bidragsspår behöver ta del av personuppgifterna för att kunna söka statsbidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). Dessa uppgifter hanteras enbart av ansvarig för Bidragsspåret inom EFK UNG samt en revisor. Uppgifterna lagras i tre år med anledning av myndigheters rätt att revidera uppgifterna. Till myndigheter lämnas bara avidentifierade uppgifter, aldrig personuppgifter.

Vill du veta med är du välkommen in på Hjälmargårdens hemsida.

Läs mer om KSM ung